Concerte Clasice Cluj

Monday, December 16, 2013

16-22 Decembrie

Ce concerte putem vedea in Cluj saptamana aceasta? Ei bine, sunt multe, in fiecare zi este cate un eveniment, unele mai spectaculoase, altele mai intime.
Avem asa:

Luni 16 Decembrie:

   Ora 18:00: La Casino, in Parcul Mare, colinde vor canta Grupul Vocal al Clubului Monrahistilor din Cluj, condus de tenorul Dan Dumitrana al Operei Romane din Cluj. Vor mai canta si doua formatii folclor.
    
   Ora: 19:00: "Ma Mijlocul Raiului". Va avea loc la Colegiul Academic (fosta "Casa Universitarilor", pe Mihail Kogalniceanu) un concert de colinde traditionale, rearmonizate, reorchestrate de catre Cristian Bence-Muk intr-o formula proaspata. Vor canta solistii: Carmen Gurban, Tony Bardon si Cristian Hodrea, Corul Capella Transylvanica, Orchestra Academica Transilvana, corul de copii "Junior Vip" pregatit de Anca Mona Marias, Dirijor: Cornel Groza, invitat: actorul Petre Bacioiu. 
Biletele se gasesc la Agentia Teatrala (vizavi de teatru/opera) si costa 30 Ron. Va fi un spectacol extraordinar, atat compozitorul lucrarilor cat si dirijorul mi-au fost profesori in Academia de Muzica, amandoi exceptionali in domeniile lor de activitate.


Marti 17 Decembrie:

    Ora 19:00 la Academia de Muzica, sala 59: Recital de Fagot si muzica de camera (mai multe detalii in Calendar)

Miercuri 18 Decembrie:
    
    Ora 18: 30 la Opera Romana: Baletul "Spargatorul de Nuci" de Ceaikovski cu solistii si ansamblul de balet si orchetra operei. Dirijor: Jozsef Horvath

Joi 19 Decembrie:

    Ora 19:00, Muzeul Etnografic (str. Memorandumului) Recital de pian Bogdan Vaida si expozitie "Manifest pentru Romania". Pretul biletelor este 20 ron si se gasesc la Casa de Cultura a Studentilor.

    Ora 21:00, Atelier Cafe (Memorandumului nr.9) concert Jazzappella - grup vocal de muzica jazz. Rezervari: 0264.450.655

Vineri 20 Decembrie:

    Ora 19:00, Colegiul Academic: Filarmonica prezinta Bach - Oratoriul De Craciun. Este obligatoriu pentru orice meloman sa prinda macar odata in viata un oratoriu de Bach. Corul si Orchestra Filarmonicii de Stat Trasilvania vor canta impreuna cu solistii: Ramona Eremia, Liliana Mattei Ciuca, Stefan Korch, Cristian Hodrea. Va dirija: Giovanni Bria.

Sambata 21 Decembrie:

    Ora 18:00 La Iulius Mall: Filarmonica de Stat Transilvania interpreteaza dansuri simfonice si piese festive.

    Ora 18:30: "Stele De Craciun" la Opera Romana. Un spectacol extraordinar cu solistii Paula Seling, Florin Estefan si Hector Lopez. Vor interpreta colinde si cantece de craciun impreuna cu orchestra operei (foarte probabil intr-o formula mai ampla), corul operei, grupul de coregrafie Divertimento si corul de copii "Junior Vip". 
Pretul biletelor variaza, si nu este acelasi cu cele de la spectacolele de opera. Mai multe informatii la Agentia Teatrala: 0264-595.363 de Marţi - Duminică: 11.00 - 17.00
Va fi un spectacol extraordinar!

    Ora 19:00: Recital de canzonette si colinzi de catre Arona Bogdan si Cesare Catani. La pian: Coco Ghenceanu. Evenimentul va avea loc la Club Event (Memorandumului nr.23) 

Duminica 22 Decembrie:

    Ora 18:00 la Iulius Mall. Daca nu ati mai gasit bilete la spectacolul de Sambata "Stele De Craciun", puteti totusi sa auziti, intr-un cadru mult mai informal cateva din momentele muzicale festive. Dar daca aveti ocazia sa mergeti Sambata, nu o ratati.


Auditie Placuta!

No comments:

Post a Comment